-->

luni, 19 ianuarie 2015

100 de Like-uri pe Facebook + alte statistici/100 Likes on Facebook + other statistics on Outlaws Magazine

 ~Please hit the "Translate" button for your language~

Source:en.wikipedia.org
Nota:Va rog sa votati categoria voastra preferata de pe Outlaws Magazine la sondajul din dreapta/Please vote your favourite category from Outlaws Magazine at the poll on the right side of your screen.


*Am folosit din nou poza cu citatul saptamanii pentru ca nu ai niciodata prea mult Robert Plant.

Astazi,pagina Outlaws Magazine (dati click pe "Outlaws Magazine" pentru a accesa automat pagina de Facebook) a primit ultimele 6 like-uri de care avea nevoie pentru a atinge numarul de 100(pagina WarN'Riot a facut 100 de like-uri intr-un an...),ocazie cu care m-am gandit sa prezint stuatia actuala de pe paginile aferente blogului de pe retelele de socializare si statisticile de aici.In acest context vreau,evident,sa va multumesc pentru intreg suportul si increderea pe care mi-ati oferit-o,ajungand la aproape 2.500 de vizualizari in doar 3 saptamani cu o medie de 120 de intrari unice pe zi.

Aceasta este situatie Outlaws Magazine pe retelele de socializare(dati click pe numele paginii pentru a fi trimisi automat pe site-ul respectiv si nu uitati sa dati Like/Follow)

Outlaws Magazine pe Facebook: 102 Like-uri ,postarea cu cel mai mare impact-169 fiind Humanity:Metallica-"Welcome Home(Sanitarium)" si un impact total al postarilor de 629,oricum s-ar obtine acesta.

Outlaws Magazine pe Twitter: 45 de followeri dintre care cateva trupe si cativa artisti straini de Rock/Metal-nu uitati sa intrati acolo si sa verificati care si cum canta si nu uitati sa dati Follow daca aveti cont pe Twitter.Si daca n-aveti,uitati o ocazie numai buna sa va faceti. :)

Outlaws Magazine pe Google+: 2.248 de vizualizari si doar 4 persoane interesate.Fuck.

Outlaws Magazine pe Tumblr: 14 Followeri.Pe bune?Pe bune.

Outlaws Magazine pe Pinterest: Am lasat aceasta pozitie in lista,tocmai pentru a avea unde sa dati "Follow" ca locuri libere sunt destule.

Outlaws Magazine pe WeHeartIt: 13 Followeri si poza cu cele mai multe "inimioare" click-uite este cea de la postarea 10 Years Later:Lorde-"Yellow Flicker Beat"

Outlaws Magazine pe Instagram: 86 de Followeri,poza cu cele mai multe like-uri fiind cea de la postarea Humanity:Metallica-"Welcome Home(Sanitarium)" .Cred ca o sa postez Metallica mai des...

Cele mai accesate postari de pe Outlaws Magazine sunt:

Haideti sa stabilim,totusi,de ce ascultam muzica Rock -117 

20 Greatest Halestorm Songs/Cele mai bune 20 de cantece Halestorm -113

Review:Slash feat.Myles Kennedy & The Conspirators,World on Fire -106

Cat despre sondajul despre care pomenesc la inceptul fiecarui articol,"Care este rubrica voastra preferata de pe Outlaws Magazine?What's your favourite category on Outlaws Magazine?",cea mai votata categorie este Sex,Drugs and Rock N'Roll.Multumesc,apreciez ca imi tineti creierul in priza si imi dati de munca.

Nota:Voi incepe sa postez Interviuri,alternate cu Recenzii si Articole-foto in zilele de miercuri abia dupa ce trecem de 10.000 de vizualizari.


___________________________________________________
Luni:Postare libera
Marti:Rubrica muzicala
Miercuri:Postare surpriza(Interviuri,Recenzii,Articole-foto)
Joi:Lista
Vineri:Sex,Drugs and Rock N'Roll sau Behind the Scenes
Sambata:Top
Duminica:Stiri

Monday:Free Style Article
Tuesday:Musical Section
Wednesday:Interview,Review or Photo-article
Thursday:List
Friday:Sex,Drugs and Rock N'Roll or Behind the Scenes
Saturday:Top
Sunday:News

Daca v-a placut ce ati citit,puteti ajuta la cresterea Outlaws Magazine promovand blogul accesand urmatoarele link-uri sau butoanele-gadget din stanga paginii:

You can also support Outlaws Magazine on these pages:

Google+:https://plus.google.com/u/0/b/114645643536966205341/114645643536966205341/posts
Facebook:https://www.facebook.com/outlawsmag
Twitter: https://twitter.com/outlawsmag
Tumblr: https://www.tumblr.com/blog/outlawsmagazine
Pinterest: http://www.pinterest.com/outlawsmag/
Instagram: http://instagram.com/outlawsmag
WeHeartIt: http://weheartit.com/outlawsmag
Ask.fm:http://ask.fm/outlawsmag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu