-->

luni, 12 ianuarie 2015

Saptamana 5.01.2015-11.01.2015 in muzica/This week in music:January 1st 2015-January 11 2015

~Please hit the "Translate" button for your language~ 

Haideti sa vedem ce s-a intamplat saptamana aceasta in muzica:

1.Scorpions lanseaza albumul Return to Forever:
Source:www.loudwire.com
Baietilor de la Scorpions chiar le place sa tina pe toata lumea in suspans si sa surprinda.Chiar daca acum cativa ani anuntau ca se retrag din muzica,in Februarie vor celebra 50 de ani de cariera,cum mai bine,decat printr-un album.


Chiar daca Matthias Jabs spune ca totul a inceput mai mult ca un “experiment”,avand un numar initial de 8 piese pe care voiau sa le ofere fanilor,dupa ceva timp,la indemnul producatorilor Sting in the Tail,Mikael Nord Andersson si Martin Hansen au transformat ,insa,intreg conceptul intr-un album,care,surprinzator sau nu,va fi urmat si de un turneu de promovare ce va acoperi toata Europa.

Si cum niciodata nu strica prea mult Scorpions,oriunde ar veni,fie Cluj,fie Bucuresti in Romania,voi fi acolo.

2.Scott Weiland nu se opune unui turneu cu Velvet Revolver:
Source:www.virginmedia.com
Scott Weiland,solist Stone Temple Pilots si fost solist Velvet Revolver a declarat intr-un interviu recent ca nu se opune ideii de un viitor turneu cu Slash,despre care spune ca este in relatii bune,atat cu el cat si cu fostii colegi de trupa.

Weiland a facut numeroase incercari nereusite de a aduce impreuna Velvet Revolver in ultimii ani,insa,aparent,fiecare dintre membrii originali sunt implicati momentan in alte proiecte muzicale.Cu toate acestea,Slash nu este contra unei reuniuni Velvet Revolver in totalitate,spune doar ca,desi nu vrea sa-l “vorbeasca de rau” pe Scott,oricum nimeni din trupa nu l-ar accepta inapoi,daca VR se va reunii vreodata,proabil va fi fara el.


Sa mai spun ca,din punctul meu de vedere,Weiland a fost o idee proasta de la inceput?Tipul asta canta,canta mult si chiar canta bine,dar inca pluteste undeva intre Axl Rose si David Bowie si o sa mai dureze ceva timp pana o sa-si gaseasca o identitate muzicala pe scena alaturi de alta trupa,cel mai bine suna si arata langa Stone Temple Pilots,asta e clar.

3.Melodie noua Marilyn Manson:
Source:www.previiew.com
“Cupid Carries a Gun” pe care o putem gasi pe viitorul album,The Pace Emperor semnat de Marilyn Manson a fost lansata acum cateva zile pe internet.Fanii Salem(un serial american),au putut auzii deja franturi din melodie,acestea fiind folosite la promo-urile de anul trecut.Cantecul a fost facut public pe pagina sa de Facebook,spunand ca acesta este primul cantec finalizat de pe albumul ce urmeaza sa fie lansat.



The Pale Emperor va avea lansarea peste o saptamana,pe 20 Ianuarie.


Ce pot sa spun?Cine mi-a citit blogul anterior stie ca nu sunt si niciodata nu voi fi fan Marilyn Manson,din diferite motive,haideti sa nu stricam impartialitatea acestui tip de articol cu argumente pro si contra,dar “Cupid Carries a Gun” si inca vreo 5 melodii pe care le-a lansat de-a lungul anilor,mie chiar mi-au placut,poate nu-l agreez ca artist,dar pot sa recunosc un cantec bun cand il aud.

4.AC/DC tin cap de afis la Coachella in 2015:
Source:www.musicfestivaljunkies.com
N-am putut ca incropesc niciodata o definitie pentru acest festival sau sa numesc persoanele care merg acolo in fiecare an in vreun fel,dar organizatorii care se ocupa de editia din 2015,merita ceva credit-nu stiu cum va primii publicul acestui festival,insa,stire.


Timp de 2 saptamani,mai multe nume mari ale rock-ului clasic isi vor face aparitia in fata unui public ce nu sunt convinsa 100% ca vor stii cum sa primeasca acest dar.Pe aceeasi scena vor mai aparea si Jack White,Bad Religion si Steely Dan.Ma repet,nu cred ca publicul de la acest festival(stiti voi,miniaturile lui Kim Kardashian si Selena Gomez is abonate de treaba asta in fiecare an...)care,pe orice limba vreti voi,habar n-are de muzica si/s-au de cum se mancanca un festival,mai ales unul unde cap de afis este AC/DC,va stii cum sa se comprte si,chiar daca trupa a primit cateva lovituri in ultima vreme si au lansat un nou album,cred c-ar trebui sa ramana la concertele lor unde se strang 50.000+ si canta la unison.La Coachella,din pacate,pustimea nici macar nu va da din picior.

5.O sa putem asculta Iron Maiden la casti...Iron Maide:
Source:www.gizmodo.co.uk
Dintre toate produsele marca Maiden(si sunt cateva;mingi de golf,bere,prosoape de plaja,lampi,vin etc.),de castile semnate Iron Maiden sunt cel mai incantata.Cum deja se zvoneste lansarea unui nou album pentru care putem sa strigam “Up the Irons!” in timp ce-l cumparam,stirea asta vine ca o binecuvantare.

Desi datele despre lansare si produsul finit sunt inca strict secrete,pe internet a aparut o poza cu Eddie care,desi e dezpielitat si e o mascota,tot arata mai bad-ass decat jumatate dintre noi.A,da,si in poza asta,Eddie are poarta niste casti,pe care le putem vedea doar frontal,deci nu identificam inca niciun logo.


Nu stiu de voi,dar eu in 6 ani de cand nu mai mai desprind de muzica,inca n-am gasit o pereche de casti care sa scoata tot ce e mai bun dintr-o melodie,asa ca,atunci cand vor aparea pe piata,reclama sau nu,sa fiu al naibii daca nu le cumpar.

6. Toto lanseaza albumul “TOTO XIV” in martie:
Source:www.jurnalul.ro
Toto lanseaza pe 24 Martie primul album din ultimii 9 ani.Lansat prin Froentiers Records,TOTO XIV gaseste o trupa formata dintr-un membru original Steve Porcaro si unul reintors in 2010,Joseph Williams,line-up care,probabil va ajuta la difersitatea compozitiilor-oricum ar fi,eu am incredere in orice lanseaza baietii astia.De asemenea,turneul de promovare al albumul,va contine si o aparitie la Sweden Rock Festival,unde vor aparea pe aceeasi scena cu Judas Priest sau Motley Crue-trupa concerteaza si in Romania de 27 Iunie la Sala Palatului.


Intr-un interviu oferit pentru Ultimate Classic Rock,chitaristul Steve Lukather spune ca albumul va fi ceva nou chiar si pentru ei,nu e un sound cu care ne-am obisnuit pana acum si sa nu se asteptam la niste “batranei care se prostesc la instrumente”.Nici nu ne asteptam,Steve,nici nu ne asteptam.

7.Sammy Hagar,Slash si Cheap Trick canta la Carolina Rebellion Festival:
Source:www.facebook.com
In prima zi din festivalul Carolina Rebellion,Sammy Hagar si Cheap Trick vor urca pe scena,ca mai apoi sa fie urmati de Slash.Si daca aveti impresia ca numele imense se opres aici si va grabiti sa va bagati unghia in gat pentru nu puteti ajunge,atunci trebuie sa va spun ca si Tremonti(fiul lui Eddie Van Halen va urca cu ei pe scena),Korn,Slayer,Queensryche,Slipknot,Papa Roach,Halestorm,Marilyn Manson si Gosmack vor canta si ei in celelalte zile.O da,si Motorhead trebuia sa fie acolo dar,din cauza problemelor de sanatate,Lemmy a trebuit sa ia o pauza.



Cred ca anul asta,am ca dorinte principale sa fac 500.000 vizualizari pe Outlaws Magazine si sa vad 5 nume mari pe aceeasi scena,timp de 3 zile.Nu,rectific,sa-l vad pe Slash pe aceeasi scena timp de 3 zile.

8.Duff McKagan isi lanseaza o carte in Mai:
Source:www.xrock.com

Si daca inca nu v-ati dat seama pentru ce purtati perechea aia de boase si cum sa faceti un joc de cuvinte bun folosind numele unui album Guns N’Roses intr-un context unde n-are ce cauta,atunci Duff McKagan e salvarea voastra.How to be a Man(an Other Illusions) va fi lansata pe 12 Mai si Duff incearca prin aceasta sa ofere sfaturi despre viata si orice altceva din prisma pozitiei sale de star Rock,mai ales.


Si cam asta e toata stirea,Duff McKagan vrea sa te invete cum si de ce sa fii barbat,mai rezista pana pe 12 Mai.Eu una abia astept sa vad cum arata coperta,a,si daca are poze.

9.Prima inregistrare facuta de Elvis s-a vindut pentru 300.000 $:
Source:www.rocknroll-schallplatten-forum.com
Un disc aparut in 1953 pe care erau inregistrate “My Happiness” si “That’s When Your Heartaches Begin”,considerate primele inregistrari facute de Elvis Presley,a fost vandut pentru 300.000 $.Licitatia a avut loc luna aceasta,marcand cea de-a 80-a aniversare a Regelui,inregistrarile fiind facute la varsta de doar 18 ani,pe 18 Iulie 1953 la Sam Phillips’ Memphis Recording Service.


Desi am putut auzii numeroase variante ale celor doua de-a lungul anilor,originalele si veridictatea lor inca raman un mister,pretul initial de licitatie al acestora fiind 500.000$,ca mai apoi,in urma zvonurilor sa scada la 50.000 $,iar acum sa fie vandute la pretul deja mentionat.Una dintre cele mai credibile variante despre unde,cum si de ce au stat inregistrarile pana acum,este cea conform careia Elvis i le-a facut cadou mamei sale de ziua ei.Cumparator lor ramane anonim


____________________________________________________
Luni:Postare libera
Marti:Rubrica muzicala
Miercuri:Postare surpriza(Interviuri,Recenzii,Articole-foto)
Joi:Lista
Vineri:Sex,Drugs and Rock N'Roll sau Behind the Scenes
Sambata:Top
Duminica:Stiri

Monday:Free Style Article
Tuesday:Musical Section
Wednesday:Interview,Review or Photo-article
Thursday:List
Friday:Sex,Drugs and Rock N'Roll or Behind the Scenes
Saturday:Top
Sunday:News

Daca v-a placut ce ati citit,puteti ajuta la cresterea Outlaws Magazine promovand blogul accesand urmatoarele link-uri sau butoanele-gadget din stanga paginii:

You can also support Outlaws Magazine on these pages:

Google+:https://plus.google.com/u/0/b/114645643536966205341/114645643536966205341/posts
Facebook:https://www.facebook.com/outlawsmag
Twitter: https://twitter.com/outlawsmag
Tumblr: https://www.tumblr.com/blog/outlawsmagazine
Pinterest: http://www.pinterest.com/outlawsmag/
Instagram: http://instagram.com/outlawsmag
WeHeartIt: http://weheartit.com/outlawsmag
Ask.fm:http://ask.fm/outlawsmag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu