-->

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Top 15 Bands/Artists with the Highest-Grossing Tours/Top 15 Trupe/Artisti cu cele mai mari incasari din turnee,Part.III



 ~Please hit the "Translate" button for your language~ 

Nota:Va rog sa votati categoria voastra preferata de pe Outlaws Magazine la sondajul din dreapta/Please vote your favourite category from Outlaws Magazine at the poll on the right side of your screen.
  

Dupa 2 saptamani in care am rezumat 10 turnee agonizante is l naibii de banoase a unora dintre cei mai mari artisti ce ne-au fost dati vreodata,finalizam acest timp de postare cu a 3-a si ultima parte din Top 15 Bands/Artists with the Highest-Grossing Tours/Top 15 Trupe/Artisti cu cele mai mari incasari din turnee,tip de articol care vad c-a prins chiar bine,primele doua parti avand un total de 568 de vizualizari.

Terminam astazi periplul prin lumea banilor multi si a scenelor impresionante cu Bon Jovi,Bruce Springstee,Pink Floyd,Eagles si Cher si vreau sa va anunt ca voi incerca,macar pentru o perioada sa ma tin departe de top-urile pe parti,chiar daca vad ca pe voi nu va deranjeaza asteptarea prea mult.

Daca nu ati apucat sa cititi primele doua parti,vi le las mai jos:



Source:www.taittowers.co.uk
11.Bon Jovi-Because We Can


Turneul marca Bon Jovi,Because We Can a inceput pe 10 Februarie 2013 si s-a terminat pe 17 Decembrie in acelasi an,numarand un total de 102 show-uri si incasari de 259,500,000 $.Turneul a fost impartit in 8 ,pornind cu America de Nord si terminand cu Australia.A fost pentru prima data cand trupa a ajuns in Bulgaria si Polonia si pentru prima data din 1995 cand au cantat in Africa.Tracklist-ul a fost combinatia ideala dintre hit-urile ce i-au consacrat si single-urile lansate dupa anii 2000,ragasim aici melodii precum “Born To Be My Baby”,”Because We Can”,”Lost Highway” sau “Livin’ on a Prayer” si “You Give Love a Bad Name”.


Turneul a fost inclus pe primul loc in Top 100 Mid Year Worldwide Tours(Pollstar) cu incasari de 142,1 mil. dupa 60 de spectacole.


12.Eagles-Long Road Out of Eden Tour


Source:www.thisdayineagleshistory.blogspot.com
Eagles au fost o surpriza placuta pentru mine in acest top,si nu pentru ca nu ar putea sa stranga 40-50.000 de persoane la un spectacol,dar pentru ca,de-a lungul anilor nu au avut atat de multe succese comerciale,motiv pentru care,locul 12 intr-un top cu cele mai profitabile turnee ma lasa cu o impresie placuta.


Turneul de promovare al albumului cu acelasi nume,Long Road Out of Eden,a pornit pe 20 Martie 2008 si s-a terminat pe 19 Noiembrie 2011,fiind impartit in 7 picioare si un total de 161 de spectacole.”Pauzele” pe care le-au luat intre perioadele de concerte fiind Octombrie si Decembrie 2008,Februarie,Aprilie,inceputul lunii Mai,August- Decembrie 2009,Ianuarie-Martie 2010,August,Septembrie 2010,Ianuarie,Aprilie si Mai 2011.Pe perioada in verii in 2010 si in timpul spectacolelor din Australia,turneul a fost redenumit Eagles 2010 Summer Tour si Eagles Summer 2010.De-a lungul concertelor,The Dixie Chicks si Keith Urban au fost invitati speciali.Turneul s-a incheiat pe plus cu 251,112,882$.


Source:www.neptunepinkfloyd.co.uk
13.Pink Floyd-The Division Bell Tour


The Division Bell Tour a inceput prin a fi turneul de promovare pentru albumul a carui nume il poarta,si a sfarsit prin a deveni ultimul turneu sustinut de ei ca o trupa.Desi membrii au continuat sa cante impreuna si au lansat albumul live Pulse cu imagini din timpul acestuia un an mai tarziu.


Turneul promovat de promoterul canadian Michael Cohl a devenit cel mai profitabil turneu din istorie in acel moment si cel mai profitabil din istoria trupei.The Division Bell Tour a avut un design chiar mai divers si mai impresionant decat toate turneele lor de pana atunci,cea mai mare scena pe care-au folosit-o vreodata,formata din 3 parti,o arcada care sa o imite pe cea de la Hollywood Bowl si un total de 700 de tone de otel si 53 de camioane pentru fiecare spectacol.Turneul a inceput pe 30 Martie 1994,anuntand 6 luni de foc,112 show-uri si incasari totale de 250,000,000 $.Concertul sustinut in Londra pe 29 Octombrie ramane in memoria fanilor ca fiind ultima aparitie “full” a trupei inainte sa se desparta.


Source:www.fanpop.com
14.Cher-Living Proof:The Farewell Tour 


Cher incepea turneul de promovare pentru cel de-al 24-lea album,Livin Proof pe 14 Iunie 2002 in Toronto,Canada,totalul de spectacole anuntate atunci fiind in numar de 59.Vazand,totusi,ca turneul a prins mai mult decat bine la public,aceasta anunta ca urmeaza sa cante si un Europa,Asia si Australia,ajungand la un total de 325 de concerte,sustinandu-l pe ultimul pe 30 Aprilie 2005 la Hollywood Bowl.Coregrafia si “aranjarea” pe scena a fost similata cu cea a turneului precedent,Do You Believe?Tour,schimband zeci de costume create de Bob Mackie,ca intotdeauna,avand dansatori,acrobati,jocuri de lumini si artificii.Floamboaiant,asa e ea in general.


Cher a spus despre turneu “It's an artist's dream to have a career where you're continually drawing new people in, while hopefully keeping your longtime fans happy. But I'm certainly aware of the fact that it's a rare occurrence. I don't take for granted the fact that people still care about what I do on any level." si despre experienta sa cu scenele de marimi mari locurile unde nu a mai concertat niciodata "I really don't want to stop. They're making me stop! I told the tour managers, 'But I haven't done Vermont or Delaware', and they said, 'There are no venues big enough, dear'. And then I said, 'So go out and build some! After that, physical restraint was mentioned.' But seriously, I figured if I didn't stop, I was going to go into permanent Marlene Dietrich mode. […] And these are the song I sang for audiences in Alaska, Ohio, Connecticut… and then I'd keep falling off my elephant and eventually become a recluse."


Setlist-ul a continut  atat melodii proprii,cat si cover-uri,titluri ca “Bang Bang(My Baby Shot Me Down)”,”I Still Haven’t Found What I’m Looking For”,”If I Could Turn Back Time”,”Just Like Jessie James” sau “After All”.Turneul s-a inchiat dupa 5 picioare si unul dintre cele ma numere de concerte comasate intr-o singura perioada cu incasari de 250,000,000$.



Source:www.galleryhip.com
15.Bruce Springsteen-Magic Tour


Bruce Springsteen si The E Street Band incepeau pe 2 Octombrie 2007 turneul de 11 luni numit dupa albumul pe care il promovau in Hartford,Connecticut.Desi au existat cateva schimbari de componenta in cadrul trupei E Street din cauza problemelor de santate ale membriilor,acestea nu au incurcat in niciun fel bunul mers al lucrurilor,turneul fiind impartit in 5 picioare si numarand un total de fix 100 de show-uri.Turneul a fost numit de catre Billboard Touring Awards “Cel mai mare turneul al anului 2008”,fiind insa,pe locul 2 in top-ul Pollstar cu incasarile din acel an,in fata lor fiind Lost Highway Tour,semnat de Bon Jovi.


Fiecare dintre concerte a fost structurat cat mai simplu posibil din punct de vedere ar efectelor speciale si a structurii impresionanta a scenei,toata lumea focusandu-se exclusiv pe muzica si fanii simtind asta in cele peste doua ore de spectacol.Singurele “floricele” folosite au fost numele trupei “E Street Band”scris cu font-ul folosit in benzile desenate cu Batman din anii ’60 si jocurile de lumini.Stelist-ul s-a bazat pe tracklist-ul albumului Magic,cantand totusi(pai cum altfel?) si clasicele “Dancing in the Dark”,”I’m On Fire”,”Born in the U.S.A” sau “Glory Days”.Cat despre succesul comerical pe care l-a avut acesta si pe care il are Springsteen oriunde ar vrea sa cante(deja e pentru a doua oara in Top-ul asta si-am obosit eu sa scriu despre el.Are de gand sa mai si oboseasca sau...?),concertul din Belfast,de exemplu,desfasurandu-se cu casa inchisa,biletele fiind vandute in totalitate la doar 8 minute de la punerea in vanzare.Ultimul concert a avut loc in Milwaukee,Wisconsin.Turneul s-a incheiat cu incasari totale de 235,000,000$.

___________________________________________________
Luni:Postare libera
Marti:Rubrica muzicala
Miercuri:Postare surpriza(Interviuri,Recenzii,Articole-foto)
Joi:Lista
Vineri:Sex,Drugs and Rock N'Roll sau Behind the Scenes
Sambata:Top
Duminica:Stiri

Monday:Free Style Article
Tuesday:Musical Section
Wednesday:Interview,Review or Photo-article
Thursday:List
Friday:Sex,Drugs and Rock N'Roll or Behind the Scenes
Saturday:Top
Sunday:News

Daca v-a placut ce ati citit,puteti ajuta la cresterea Outlaws Magazine promovand blogul accesand urmatoarele link-uri sau butoanele-gadget din stanga paginii:

You can also support Outlaws Magazine on these pages:

Google+:https://plus.google.com/u/0/b/114645643536966205341/114645643536966205341/posts
Facebook:https://www.facebook.com/outlawsmag
Twitter: https://twitter.com/outlawsmag
Tumblr: https://www.tumblr.com/blog/outlawsmagazine
Pinterest: http://www.pinterest.com/outlawsmag/
Instagram: http://instagram.com/outlawsmag
WeHeartIt: http://weheartit.com/outlawsmag
Ask.fm:http://ask.fm/outlawsmag


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu